Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

fredag 7. januar 2011

There will be blood


Unnskylder for den lange pausen min, men nå er jeg tilbake med en anmeldelse av en av mine yndlings TV-Serier, "Dexter".

"Dexter" handler om kriminalteknikeren Dexter Morgan. Hans hovedfelt er blodsprutanalyse (derav tittelen). Dexter er svært intelligent, systematisk og er meget flink i kampsport. Han er i tillegg til alt dette en seriemorder. Han bruker sine evner i tillegg til hans tilgang til politi materiale og bevis til å finne de kriminelle som unnslipper loven og straffer dem.

Dexter har drevet med dette i flere år og grunnen til det er at stefaren hans Harry Morgan fant ut om hans "mørke lyster" og derfor ga han kunnskapen og evnene til å bruke "lystene" til å straffe kriminelle samtidig som han unngår å bli tatt av politiet.

Dexter lever et dobbelt liv. I det ene er han et respektert medlem av politiet, en kjæreste med en kvinne (Rita) som har to barn og en god bror for søsteren Debra. Dexter skapte seg dette livet for å unngå å bli mistenkeliggjort. Han er ikke i stand til å ekte følelser, han klarer å ha et tilsynelatende kjærlig forhold, men han føler ikke noe for dem. Det er kun når han får drepe at han viser sine sanne farger. Likevel skal det sies at han utvikler seg ganske mye i løpet av serien.

"Dexter" er en god serie fordi den beveger seg rolig gjennom en historie samtidig som at spenningen bygges opp. Det er flere historier som fortelles samtidig, noe som skaper en helhet og det er spennende å se hvordan de flettes inn i hverandre. Alle episodene fungerer som gode "cliffhangerer" og det er nærmest umulig å gjette hvordan det hele ender. Samtidig er den ganske virkelighetstro. Kriminalsaker blir løst over flere uker istedenfor i løpet av få dager som i C.S.I. Dette skaper en stor troverdighet Alt dette kokt sammen med den konstante faren for at Dexter kan bli att gjør gjør denne serien en av de beste.

Til nå har det kommet ut 5 sesonger, hver på 12 episoder. De 3 første kan kjøpes på diverse film- og platebutikker, eller du kan finne alle på piratebay.

Dersom du er glad i spenningsserier er denne et must. En solid sekser.

Trailer for sesong 1:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar