Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

tirsdag 21. desember 2010

CoDs tradisjoner!

Man trenger ikke ha stor innsikt i hvordan Call of Duty serien opererer. Like forutsigbare som de alltid er har de altså tenkt å lansere en banepakke til Black Ops. Forundrer meg ikke om det også kommer flere enn bare denne ene.

Her er detaljene:

mandag 20. desember 2010

Netpaddene kommer!

Etter iPads storsatning på hybrider mellom datamaskiner og smart-telefoner har en rekke andre produkter kommet på markedet. Hvis ryktene er sanne vil vi få flere tabletter fra ulike produsenter i løpet av 2011, men den som kommer før alle disse er en variant fra Notion Ink som de har kalt Adam.


Muskontroller?

Det vil være ordet som beskriver denne gjenstanden godt. Endelig er jeg tilbake igjen etter en litt hektisk tid.

tirsdag 14. desember 2010

Tom periode...

Det har nå vært en tid med stor stillhet noe som er en effekt av at det snart er jul i tillegg til at det bare er under 1 uke igjen av skolen. Dermed får man det kjempetravelt og jeg regner med det blir stille i en ukes tid fremmover.
Forhåpentligvis kommer det kanskje ett eller annet innlegg av og til hvis tiden strekker til.

Tshakko.

fredag 10. desember 2010

Tytania!

I likhet med en del andre serier bygger Tytania også på ideen om at en rebelsk gruppe skal overvinne en stormakt som styrer verdenen med et jerngrep. Bare at her er det mye mer massivt en hva man opplever andre steder. Kanskje det til tider blir altfor massivt. Alt i denne serien er veldig stort i forhold til hva vi får se.

torsdag 9. desember 2010

Secret Weapons!(BO)

Fra en video som snart kommer.
Da hadde man nådd 4. prestige i Black Ops og i løpet av denne perioden har jeg fått testet de "hemmelige" våpnene egentlig er de ikke så hemmelige, men de er ufattelig bra å bruke. Siden du faktisk må kjøpe alle våpenene i en kategori for å låse dem opp. Dette klarte jeg heldigvis å samle opp nokk penger til og dette er resultatet:

onsdag 8. desember 2010

Valkyre Profile: Covenant of the Plume!!!

Denne gangen skal jeg klare å unngå samme felle som jeg falt i mitt forrige innlegg, men nå er det tid for litt RPG anmelding. Spillet er Valkyre Profile: Covenant of the Plume til DS. Veldig bra spill som jeg bestemte meg en vakker sommerdag for å være våken hele natten for å gjøre ferdig.

tirsdag 7. desember 2010

Code Geass!!!

(Beklager til de som opplevde bildefeilen som jeg ikke var oppmerksom på, ikke pent i det hele tatt... problemet skal være fikset nå 23:03)
Her tar jeg for meg kanskje den mest episke animen som noen gang er blitt produsert igjennom historien. Code Geass: Lelouch of the Rebellion og R2 versjonen som da er sesong 2. Dette er en anime som man så absolutt må se og den er ikke til å komme utenom hvis du liker spennings sjangeren.


mandag 6. desember 2010

SUPER MARIO ALL-STARS!

SNES versjonen^^
Ja de gjør det nå igjen, Mario feirer sitt 25 års jubileum. Med anledningen har Nintendo lansert en rød Wii for de som da skulle være interessert. De har også relansert Super Mario All Stars igjen. Dette er altså ikke første gangen de har gjort dette. Så her kommer det en liten anmeldelse av disse 3 mer eller mindre praktfulle spillene og selvfølgelig litt info om dem.

søndag 5. desember 2010

B Gata H Kei!!!

Dette var altså animen jeg dedikerte mine spise og spillepauser til å se på mens jeg var på lanet.
Det var en tid vel brukt og gjorde lanet mye bedre en hva det allerede var. Kanskje kan du neste gang du drar på lan se denne serien.

lørdag 4. desember 2010

Join the Brotherhood


Jeg har nettopp spilt meg gjennom "Assassins Creed: Brotherhood". Det har tatt lenger tid enn det jeg skulle ønske, men med tanke på hvilken opplevelse det har vært gjør det ikke noe.

fredag 3. desember 2010

Harry Potter og Dødstalismanene del 1.


Vi drar på camping med Harry Potter og gjengen i det som antagligvis er høstens, og kanskje årets mest etterlengtede film. Harry Potter and the Deathly Hallows part 1, kom ut 19 november, og jeg har endelig fått meg til å gå og se den. Filmen er den syvende i en saga på åtte filmer, herav de to siste er basert på samme bok.

torsdag 2. desember 2010

Burn Notice!

"In Vietnam I was killingmachine, back in USA I am freelancer."
Setningen over beskriver ganske godt hvordan helten eller kanskje antagonisten vår Mike er.
Her kommer da en liten oppsummering og kanskje en anmeldelse om du vil kalle det det:

onsdag 1. desember 2010

iPad?

Star wars effekt ;D
Det er nå veldig lenge siden denne mystiske tabletten ble lansert i USA og bare en dag siden den kom hit til Norge. Hva gjør denne iPaden så bra og er Galaxy Tab et bedre valg å ta når man skal velge mellom dem.