Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

mandag 6. desember 2010

SUPER MARIO ALL-STARS!

SNES versjonen^^
Ja de gjør det nå igjen, Mario feirer sitt 25 års jubileum. Med anledningen har Nintendo lansert en rød Wii for de som da skulle være interessert. De har også relansert Super Mario All Stars igjen. Dette er altså ikke første gangen de har gjort dette. Så her kommer det en liten anmeldelse av disse 3 mer eller mindre praktfulle spillene og selvfølgelig litt info om dem.



Disse spillene fant man i første omgang i NES(Nintendo Enterteinment System) som da etter hvert kom sakte men sikkert over på de håndholdte konsollene GBA og SP versjonene og nå i dag til Wii. De har selvfølgelig blitt litt forbedret over tidende, men hovedkonseptet er det samme.

Super Mario (1)

Den klassiske mariovarianten med litt bugs her og der, men dette var da altså bare begynnelsen for 2D eventyrene til mario. Viss man leter etter det helt originale finner man dette her. Eller lengre bak i tid. Spillet er greit nokk, siden det legger grunnlaget for dagens mario og har derfor ikke noen spesielle features å by på i motsetning til de andre spillene. Snarveier her og der og noen hemmelige ekstra liv komboer som man tok igjen og igjen for å klare seg til Bowser sin siste borg. Etterhvert ble man kanskje også litt lei av å høre at prinsessen er i en annen borg.

Terningkast 5

Spillet må nesten oppleves selv og her kommer det da en liten video(fortsetter under videoen):


Super Mario 2:

Dette spillet var egentlig ikke et Mario spill til å begynne med. Det er egentlig en direkte kopi av et annet spill bare med Mario figurer på. Dette gjorde da Nintendo for at det skulle selge bedre og det var akkurat det det gjorde. Dermed ser man at dette spillet er veldig spesielt i forhold til de andre spillene hvor man beveger seg på en bane, hvor man her bare ser tabletter ettersom hvilke baner man har klart. Litt nytt i dette spillet er at du har mulighet til å velge i mellom Mario, Luigi, Toad og Peach som du kan spille. Hver av dem har forskjellige egenskaper og man fant seg fort en favoritt som var den beste til de fleste tingene.

Terningkast 3

(fortsetter under videoen igjen.)


Super Mario 3:

Dette spillet var ingen kopi av et annet spill  og det er også det jeg har spilt mest. Riktignokk ikke på en NES, men på min SP. Her har vi det klassiske kartet igjen hvor man kan manuvrere fritt rundt på banene etter ønske. Her har de også innført spesielle oppgraderinger til Mario evt. Luigi. Da får man større variasjon fra all soppen og flammeblomstene. Det er også hjemt 2 blå-yoshi fløyter rundt om kring og hvis du finner disse for nokk slipper man omtrent over halve spillet. De 8 Bowser ungene er også her og de har fått en armada og en tryllestav til disposisjon. Banene er varierte og artige, man finner seg som oftest favorittbaner som man liker ekstra godt.
Når spillet er klart kan man spille igjennom banene man har klart og eller klare resten hvis man hoppet over noen. (Har klart makspoeng på omtrent 999.990 poeng.)

Terningkast 6

Siste video folks:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar