Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

torsdag 2. desember 2010

Burn Notice!

"In Vietnam I was killingmachine, back in USA I am freelancer."
Setningen over beskriver ganske godt hvordan helten eller kanskje antagonisten vår Mike er.
Her kommer da en liten oppsummering og kanskje en anmeldelse om du vil kalle det det:



Burn Notice er en action-thriller som tar for seg det litt anspente forholdet mellom Mike og FBI. Bakgrunnen til dette forholdet er at Mike har fått en "burn notice" som det heter på fagspråket hvis jeg ikke tar helt feil. Denne notisen innebærer at han er i ute av stand til å fortsette å jobbe som en hemmelig agent rundt om i verdenen og han må nøye seg med Miami og nærområdet. I Florida har Mike familie, hans mor og hans bror, to personer han ikke ville ha noe med å gjøre.
Mike savner sin gamle jobb og han gjør nesten alt han kan for å få tak i personen som svartelistet han. Dette blir en veldig lang prosess som utviklerene tydeligvis har bestemt seg for å lansere i fire sesonger. Den fjerde sesongen blir per anno vist på amerikanske fjernsyn og man kan da vente seg at sesongen kommer til Norge i 2011.



Historien i serien har flere parallelle plottlinjer hvor vi har en som er gjennomgående igjennom hele serien, men vi har også de som avsluttes hver episode. Episodene er litt varierte, men de er ikke alltid like greit å finne ut hvordan utkommet skal bli. De oppdragene han påtar seg nesten hele tiden blir litt slitsom, men heldigvis får vi nesten like så ofte se progresjon på hovedplottet. Mike er kanskje dette tiårets svar på Mac Gyver. Vennene hans er morsomme og interessante noe som gjør at vi ikke bare får servert kaldblodige scener, men med litt følelser også. Dette er da en typisk spion serie som man burde se om man liker sjangeren.
Jeg kan nesten garantere at alle som har sett denne ikke vil si at det var den verste serien de har sett. Personlig gleder jeg meg til sistesesongen og kan nesten ikke vente.

Hvis du ikke har sett den bør du så absolutt se første episode og eller nummer to for å se om dette virkelig er noe for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar