Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

søndag 5. desember 2010

B Gata H Kei!!!

Dette var altså animen jeg dedikerte mine spise og spillepauser til å se på mens jeg var på lanet.
Det var en tid vel brukt og gjorde lanet mye bedre en hva det allerede var. Kanskje kan du neste gang du drar på lan se denne serien.



Hvor skal man begynne....
Det var en anime det er sikkert og kanskje det litt mer utradisjonelle. Den er regnet som en Echi Komedie med Skoleliv og litt slike sjangre. Men den har litt svart humor i humoren sin noe som gjør den litt unik, spesielt mye av humoren baseres på sex eller feilaktig tolkning av koffertrelaterte ting. Veldig spesiell anime i seg selv som jeg trur den er ganske alene om å være.

Vanligvis i slike serier får vi vinklet guttens uskyldige perspektiv, men her fikk vi servert et veldig lite uskyldig synspunkt fra en jente som nettopp har kommet inn på videregående skole. Det var ganske tungt å svelge til tider hvor vulgære holdninger hun hadde i visse øyeblikk, men humoren klarte for min del og overdøve dette.
Da var det bare å gjennomføre det da....
Plottet til denne forskrudde jenta er å få seg 100-"jaduvetkamerater" før utgangen av skolen. Dette lykkes hun selvfølgelig ikke fordi hun bruker altfor lang tid. Serien utvikler seg etterhvert til å bli et sirkeldrama fordi det blir så mange parter involvert til slutt at det blir riktig å innføre dette nye begrepet.
Tidsrammen til serien strekker seg opptill 2 skoleår og siden serien bare er på 12 episoder vil vi hoppe veldig mellom årstidende.
Personene hadde til tider små guder som hjalp dem med det de ville klare og det ble også brukt mange metaforer for enkelte ting i serien. Dette suppplerte på serien og gjorde den bedre siden den ble litt mer farget på denne måten.

Søstra til vårt offer...
Var fint med et friskt pust inn i sjangren og jeg håper det kanskje kommer noen lignende eventuelt en sesong 2. Siden hun ikke fikk gjort seg ferdig hadde det vært fint å se hvordan det virkelig endte og kanskje hva som skjedde etterpå.
Mange serier blir du litt lei av hvis du ser mange på rad, men det ble man faktisk ikke av denne, fordi du visste aldri hva som kunne skje. Må kanskje si det igjen at denne serien er veldig tung å fordøye så du bør ha et sinn av stål før du begir deg ut på denne.

Gir denne serien selv en femmer(5) fordi den er nyskapende innen sjangren og fordi den klarer å holde på magien:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar