Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

onsdag 1. desember 2010

iPad?

Star wars effekt ;D
Det er nå veldig lenge siden denne mystiske tabletten ble lansert i USA og bare en dag siden den kom hit til Norge. Hva gjør denne iPaden så bra og er Galaxy Tab et bedre valg å ta når man skal velge mellom dem.



Kan kanskje starte med å fortsette litt med det faktum at den kom ut i Norge for bare en dag siden. Elektronikkbutikkene i Norge forventet seg samme tilstand som da iPhone 4 ble lansert tidligere i år og dermed hadde de også bestilt inn enorme kvanta for at mange skulle slippe å vente. Det som faktisk skjedde var det at nesten ingen kom for å kjøpe iPad, fordi de tydeligvis hadde fått tak i den på andre måter og som ikke var helt etter Apple sine planer.
Apple er også kjente for å gi ut en ny versjon av programvaren og utstyr en gang i året og siden det nå snart er 11 måneder siden den først ble lansert har eksperter faktisk anbefalt folk å ikke kjøpe iPad, nettopp fordi man venter en ny versjon i januar eller februar.
Jeg blir nå å ta for meg spesifikasjonene til denne dingsen for så å utdype litt om hvilke funksjoner denne har og hvor godt den er egnet seg på de forskjellige områdene.

Tja... hva skal man si, den kan så absolutt ikke måle seg med monstrene man får kjøpt til samme pris og definitivt ikke beregnet på spilling. I tillegg til alt dette lanserer de også en enorm haug med dyrt ekstrautstyr som skal hjelpe å beskytte iPaden din fra hverdagens basiller. Det som kanskje kan ha vært interessant for mange er kanskje dokkingstastaturet.
iPaden er egentlig bare en litt større iPhone med litt flere muligheter. Når det er sagt er det også opplagt at man kan og nesten må synkronisere iPad med en PC med OSene XP Sp3, Vista eller W7 eventuelt noen mystiske iOS X.Designet er det kanskje ikke så mye å si på fordi det er altfor enkelt, men det fungerer jo.

Prøv å lær deg touch-metoden på denne her du...
Hvis du skal kjøpe denne burde det være fordi du vil ha en plattform som du lett kan ta med deg å se filmer på eller fordi du ikke trenger spill til dine hverdagslige behov. Den klarer greit nok vanlige ting som å sjekke mail og skrive tekster (Blir tungvint på touch). Etter hva jeg har sett så virker iPad som en fin plattform til å lese eller se nett-tv eller andre serier i HD. Den fungerer sammenliknet med de andre valgene man har i denne verdenen til noe annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar