Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

torsdag 9. desember 2010

Secret Weapons!(BO)

Fra en video som snart kommer.
Da hadde man nådd 4. prestige i Black Ops og i løpet av denne perioden har jeg fått testet de "hemmelige" våpnene egentlig er de ikke så hemmelige, men de er ufattelig bra å bruke. Siden du faktisk må kjøpe alle våpenene i en kategori for å låse dem opp. Dette klarte jeg heldigvis å samle opp nokk penger til og dette er resultatet:



CZ75:
Den siste pistolen man får låst opp, at den er en pistol ikke så mye å si mot. Det som gjør CZ75 spesiell er at det er det eneste våpenet som har automat avfyring som tilbehør. Dermed er den et bra valg som andrehånds våpen.


G11:
Det er en rifle tru det eller ei. Våpenet ser ut som en massiv rakettkaster, og det er kanskje derfor den har 48 skudd i et magasin uten å måtte kjøpe utvidet magasin til den. Det er et 3-burst våpen som da gjør den favorabel i langdistanse slosskamper i likhet med M16. Dette våpenet har også et unikt tilbehør og det er et Low-power sikte. Selv om den heter lav kraft betyr ikke det at den er dårlig, bare det at den ikke har ekstrem zoomings egenskaper. Veldig bra våpen, men noe litt uvanlig å bruke, skiller seg definitivt ut.
Kiparis:
Er av SMG variant og er utrolig springevenlig. I likhet med mange andre SMG'er har denne bare 20 skudd i magasinet i tillegg til at den har rekyl. Dermed bør man tenke seg godt om hva man putter på våpenet. Våpenet skader atskillig mer og jeg vil si den kan lett klare å ta 4 fiender med et magasin. Når for eksempel Skorpion bare ville tatt 3 med presis sikting.
Stoner63:
Dette er LMG, men faktisk av den lettere klassen. Den har bare 30 skudd i magasinet i motsetning til sine brødre med 40 til 100 skudd. Du ofrer derfor skudd mot mobilitet. Vil nesten kalle denne for en form for rifle bare med suveren kraft i hver eneste kule som går igjennom vegger som smør. Våpenet er til tider vanskelig å bruke på langdistanse siden den har så kraftig rekyll slik som en LMG har.
HS10:
Den spesielle pumphagla. En pumphagle er vel en pumphagle, men det som gjør denne spesiell er at det er en slags videreutvikling av SPASen. Med det mener jeg at den har semi-automat slik at du kan skyte 4 skudd på et sekund om du vil. Du setter i mye skudd mye fortere enn i SPASen også. Det denne pumphagla har som ingen av de andre har er at den kan du bruke to av gangen, ja ikke ulikt Model1887 fra MW2.

PSG1:
Dette er da den siste snikskyterrifla som er å oppdrive i spillet. Etter min mening er det den beste av alle fordi den har kraftige skudd i likhet med etskudsriflene. For å veie mot styrken har den 5 skudd i magasinet  i tillegg til at den har semi-automat funksjon. Den er altså en slags hybrid mellom de andre snikskyterriflene. Veldig bra å bruke med Scout Pro bare sånn for å få sagt det.

Hvordan de ser ut kan dere google selv eller vente spent til dere får låst opp dem selv!
Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar