Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

tirsdag 30. november 2010

Excel Saga!

Excel Saga er en kanskje litt utypisk og noe original anime som traff meg mitt i hjertet den gang jeg så den. Nå skal jeg da komme med en liten anmeldelse av denne artige serien. Det er nå en stund siden jeg har sett den, men jeg husker den like godt som da jeg så den for nærmere 4-5 år siden.

mandag 29. november 2010

Requiescat in pace...

Det er latinsk og betyr hvil i fred og det er nettopp det en av de få skuespillerene jeg har lært meg navnet på skal gjøre. Leslie Nielson døde søndag 28 november 2010.

søndag 28. november 2010

Bjørny LAN 01!

Da har man vært på det såkalte Bjørny LAN i hele helgen og spilt spill, med kjente og kanskje litt mindre kjente. Lanet holdt sted på Tvibit og var en lukket affære med mindre man var blitt invitert. Det er muligens ventet Bjørny LAN 02 i januar 2011, hvertfall før T-LAN.
Lanet fokuserte hovedsakelig på Black Ops og League of Legends, men andre spill var selvfølgelig lov til å spille.

(Takk til Tvibit og arrangørene!)

Er du interessert i å lese en brief resume av det som skjedde er det bare å lese videre:

tirsdag 23. november 2010

Dead Fantasy!!!

Final Fantasy og Dead or Alive var to gode spillserier som har klart å skaffe seg mange fans. Dette klarte de med å lage spektakulære spill som alltid var underholdende på forskjellige måter.

Rundt tall igjen!

Det stemmer, denne bloggen som ikke har vært oppe i mer en 2 måneder har nådd sitt andre hele tall.
Tallet vi har nådd er 2000 visitter i løpet av denne tidsperioden.

mandag 22. november 2010

Dette kan fort bli dyrt!

Ny teknologi betyr at mer penger må inn i kassa før det lønner seg.
Dette er altså tilfellet med den 3DS'en som blir lansert i slutten av mars 2011.

søndag 21. november 2010

Battlefield Bad Company 2!

Du skal lete lenge etter ett mer "BAD" selskap.
Ja, Battlefield serien har bare vokst og vokst siden den dagen det første spillet så lyset og man merker på Bad Company 2 at Dice vet hva de driver med. Selv har jeg ikke spilt alle Battlefield spillene, men jeg har mer eller mindre vært borti dem. Bare for å nevne det vil jeg rette lyset her og nå på flerspiller delen siden det som regel er dette forbrukerne vil spille mest.

lørdag 20. november 2010

Plagsom katastrofefilm.

2012 folkens. Roland Emerich siste katastrofefilm kom ut for ganske nøyaktig et år siden, og var før utgivelsen meget "hyped up"... Og det helt ufortjent! Emmerich er kjent for sine katastrofefilmer, som independence day (1996), som var helt tålelig, the day after tomorrow (2004), som var noe dårligere, og 2012 som var noe sabla tull!

torsdag 18. november 2010

ACB er endelig her!

 Nå har Assassin´s Creed Brotherhodd nådd butikkene.

Youtubespill!

Ikke bare videoer her lenger!
Nå tenker sikkert du at det ikke finnes spill på youtube.com bare videoer og klipp fra teite fjortiser som enten knueser ballene sine med skateboarding eller sminker seg fra de er 10 år gamle. I dag gjorde jeg den størst oppdagelsen(not) og fant et spill som ligger skjult inne på absolutt alle youtubevideoene.

mandag 15. november 2010

Fra settet til The hangover 2.

En nyhet som har preget flere filmsider i dag er nyheten om at tidligere amerikanske president Bill Clinton går inn i en rolle i oppfølgeren til den kjente komedien "The hangover" (2009). Filmen regisert av Todd Phillips og handler om tre menn som befinner seg i en merkelig situasjon når de våkner etter et utdrikkninglag, ute av stand til å huske går dagen.

søndag 14. november 2010

Call of duty Black Ops!!!!

Nå har jeg fått prøvd den nye kreasjonene fra Treyarch i nesten 24 timer totalt og man kommer ikke innom dette spillet uten å si at det er ufattelig bra. Her kommer det altså en anmeldelse av flerspiller delen siden jeg som godt har rundet den 1 og en halv gang. Er faktisk blitt level 30 i 1. prestige på ganske kort tid, men her kommer det:

lørdag 13. november 2010

The other guys

Ventet egentlig å skrive en anmeldelse av "Trolljegeren" men den er tydeligvis selv etter to uker på storskjermen, såpass populær at alle setene er utsolgt. Men "The other guys" må i grunnen sies å være et fint innbyttet. Denne komedien av Adam McKay kom ut i Norge den 8. oktober.

fredag 12. november 2010

25 grunner til å date en "gamer"!

Dette er ikke noe jeg har laget selv, men følte at det burde komme frem her.

Merk: den er på engelsk!

torsdag 11. november 2010

Nvidia 5XX!

Like etter at Nvidia 4XX serien kom tenkte jeg: "faen burde venta litt med å kjøpe et skjermkort!" Det tenker jeg ikke nå lenger, hehehe!

tirsdag 9. november 2010

Gratulere med dagen!

Da var man tilbake etter en litt lengre periode med sykdom, beklager at det ikke er kommet innlegg på en stund men slik ble det altså. Uansett i dag ble Black Ops lansert og de aller ivrigste drog til nattåpne butikker for å kjøpe spillet allerede 00.00 eventuelt nedlastet det.

lørdag 6. november 2010

Pinters top 20 beste film lydspor.

God filmmusikk betyr i grunnen mye innad de fleste sjangre. Et noe omfattende prosjekt ledet til denne listen over de 20 beste lydsporene, rangert etter ”awesomenes”. Lista går som følger:

fredag 5. november 2010

"Dra til helvete!"

"Dra til helvete" er et uttrykk de fleste av oss kjenner, men nå kan du faktisk gjøre det. I spillet "Dante´s Inferno".

Dag!

Dag er en stor nysatsning på Tv2 som har fått enormt god mottakelse i det norske hjemmet. Hovedkarakteren spilles av Atle Antonsen og selv om det bare er kommet 6 episoder ute på WorldWideWeb så må jeg si at dette er en av de bedre norske humorseriene siden "Ut i vår hage 1 og 2".
Her kommer da en kort forklaring på hva serien går ut på:

torsdag 4. november 2010

Sly kommer til PS3!

Jepp du hørte riktig. Samtlige de tre PS2 spill klassikerne (2002-2005) kommer som til PS3 den 9. november i følge Sony. Spillserien, produsert av Sucker Punch (Bl.a kjent for infamous) består av Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2, band of thieves, og Sly 3, honor among thieves. Spillet dreier seg hovedsaklig om den slue vaskebjørnen Sly Cooper, og hans to kompanjonger, den smarte

onsdag 3. november 2010

Live by the Creed

Hei, tenkte dette skulle bli mitt første innlegg i denne bloggen.

Assassin´s Creed spillene er en serie jeg regner med at mange kjenner til. For de som ikke gjør det, her kommer en forklaring:

Bo - Launch trailer!

Det er ikke lenge nå til det største spillet dette året blir sluppet løs på markedet. Pirater har tydeligvis klart å knekke Xbox versjonen og det har kommet ut uttallige avslørere av spillet. Noen burde man kanskje se og andre ikke, fordi de kan være for avslørende.

tirsdag 2. november 2010

Kinect?

Nå er det bare en uke igjen til dagen bare så det er sagt. Men nå over til Kinect som blir lansert her i landet en dag etter Black Ops (suckers!). Navnet ser ut til å komme fra ordet for bevegelsesenergi nemlig kinetiskenergi. Så vidt jeg har forstått det er det en litt bedre versjon av Wii'en sin dings  bare uten stikkene, noe som jeg synes er ganske trist at de våger og kaste de klassiske kontrollene i tillegg til å kopiere Wii.

mandag 1. november 2010

MAX!

MAX leser du og tenker: "Hva er no dette? Et slags nytt spill?" Nei det er det ikke, det er faktisk TVNorges nye tvkanal som skal inneholde plenti av ting for oss menn. Denne kanalen skal være en motvekt for kvinnekanalen de lanserte en tid tilbake(FEM altså). Bare for å nevne det har den premiere i dag (1.11.2010) og det ventes en god porsjon mannefilmer og manneserier, med aksjon, humor og spenning.