Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

søndag 14. november 2010

Call of duty Black Ops!!!!

Nå har jeg fått prøvd den nye kreasjonene fra Treyarch i nesten 24 timer totalt og man kommer ikke innom dette spillet uten å si at det er ufattelig bra. Her kommer det altså en anmeldelse av flerspiller delen siden jeg som godt har rundet den 1 og en halv gang. Er faktisk blitt level 30 i 1. prestige på ganske kort tid, men her kommer det:

Du starter flerspilleren uten alfor mange muligheter siden du er uten penger og mange ting er låst pga at du er level 1, det eneste du får utdelt er 3 forskjellige og dårlige førbygde oppsett. Disse må du da klare deg helt til du får nokk penger og det anbefales på det sterkeste å samle opp en 10.000 får du foretar deg altfor mye. Litt seinere får du 2 til førbygde oppsett uten altfor stor begeistring.
Man skulle nesten tro at man kunne kjøpe va man ville av våpen fra starten av siden de hadde innført pengesystemet, men slikt var det altså ikke. Du må være bestemte level for å få lov til å kjøpe tingene som du har lyst til. Pengesystemet er kult i seg selv, men du føler deg litt presset av hele opplegget og du får ikke de våpnene du vil i starten. Du vil nå maks nivå i egendefinering når du blir level 31 og låser opp den siste kategorien som er ansiktsmaling( Obs noen våpen får du ikke får seinere).
I motsetning til forgjengerne trenger du ikke samle 500 kills med et våpen før du får utvidede magasiner, dette kan du nemlig kjøpe ganske tidlig til våpnene på grunn av pengesystemet. Her er altså et pluss med systemet.

Som førstevåpen kan man ha Assualt Rifle, SMG, LMG, Shotgun og Sniper Rifler, her ser vi altså en liten forandring fra Activision. De har altså shotgun som førstevåpen og med god grunn tro meg, fordi shotgunnen klarer alltid å utkonkurere kniven hvis du har godt nok sikte. Som sekundærvåpen har vi de gode gamle pistolene, utskyterene og noe helt nytt som de kaller Special. I denne nye kategorien finner vi Ballistiv Knife som fungerer som en taktisk kniv i tillegg til at du kan skyte den ut og armbrøstet med den eksplosive pilen.
Perkene i spillet er blitt mye bedre, de har blant annet fjerne Commando og Stopping Power. For at du skal få proff versjonen må du faktisk klare 3 forskjellige utfordringer for å få lov til å oppgradere den. Dette gjør det betydelig vanskeligere å få disse, selv klarte jeg bare å få 3 av dem til proff versjonen før jeg gikk i prestige  og mistet dem.
Killstreakene er det heller ingenting å klage på. De har fjernet atombomben og EMP'en og lagt til en hel haug med nye killstreaks som er artige å bruke, spesielt siden mange av dem er det mulig å styre selv ta Valkyrie Rockets for eksempel.

Try take me now bitch ;D

Det er også forandret på hvilke og hvor mange forskjellige ekstra utstyr du kan ha med deg, som feks Frag Grenade. Dette blir en liten overraskelse for de fleste tror jeg, fordi dette ikke er å finne noested i serien fra før av. For ikke å glemme så har de degradert sniperriflene kjempemye. Quick scope er faktisk blitt helt borte og hele opplegget er blitt mye mer realistisk. Til gjengjeld er det nesten ingen som er snipere, selv om våpenene er gode hvis de blir brukt riktig.
Treyarch har gjort en fantastisk jobb på å lage banene i flerspilleren, de er både ballanserte og de har ikke tydelige "sloss" soner som Mw2 hadde. De har lagd banene ganske mye større uten å lage for mange åpne baner eller områder.

Wager Matches, her kan du betale 500 Codpoints for så å delta i en nervepirrende runde om pengene som du og alle andre har satset. Denne spillmodusen er en suksess, alt kan skje i løpet av runden og du kan aldri slappe helt av før du har hørt at runden er ferdig. De forskjellige modusene Sticks and stones, One in the chamber, Gungame og sharpshooter er virkelig artig å spille. Det kreves store ferdigheter med alle våpnene og en hel del dose med hell for å vinne disse rundene, fordi i alle modusene er det måter å sette deg tilbake på som du ikke vil ha noe å gjøre med.
SAS wager match


Dette er alt jeg rekker over nå og det kan hende jeg kommer med mer detaljerte utbroderinger om enkelte deler av spillet etterhvert. Alt i alt er spillet mye bedre en modern warfare 2 på alle områder, bortsett fra det at man merker at Treyarch er litt treg, med enkelte oppdateringer som burde vært gitt ut en tid tidligere. Fant dessverre ikke terningkast 12 så vi må nokk nøye oss med 2 seksere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar