Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

lørdag 13. november 2010

The other guys

Ventet egentlig å skrive en anmeldelse av "Trolljegeren" men den er tydeligvis selv etter to uker på storskjermen, såpass populær at alle setene er utsolgt. Men "The other guys" må i grunnen sies å være et fint innbyttet. Denne komedien av Adam McKay kom ut i Norge den 8. oktober.



Filmen handler om de to upopulære detektivene i New Yorks politiavdeling: Terry Hoitz (Mark Wahlberg) med en skjemmende fortid i politiet, og Allen Gamble (Will Ferrel), som tar avstand til alle risikoer i arbeidslivet. Disse to utgjør kontorets "other guys" og befinner seg i skyggen av politiets to stoltheter, Danson (Samuel L. Jackson) og Highsmith (Dwayne Johnson). Når disse to dør i en bisarr ulykke prøver Terry å få Allan med for å formere en duo som kan erstatte Danson og Highsmith, for å gjenvinne sin tapte ære, noe som møter tvil fra Allen. Det ender med at Allen ufrivillig blir med. Hovedsaken deres skal bli å finne beviser mot kapitalisten, David Ershon (Steve Coogan) i en større pengesak. Mange morsome situasjoner er i vente, ikke minst når Terry og Allans fortid (og nåtid) langsomt kommer fram...

Dette er en god komedie. Ikke fantastisk, men holder fint mål. Du kommer til å humre mange ganger gjennom filmen, de store latterbrølene er det litt lengre mellom. Det er også mye god action på settet, eksempelvis; våpenbruk, flotte eksplosjoner, og gode biljakter. Likevel, kunne det godt vært litt mer av begge. Det er litt dødtid her. Det er mye dum komedie her, så du er herved advart. Ikke det at jeg syntes det trakk spessielt ned, men for noen er ikke dette ønskelig. Skuespillerpresatasjonene er på topp her, Will Ferrel nailer sin godt inøvde rolle som en tulling og selv om vi fikk se lite til Dwayne og Samuel gjorde de en sekserverdig jobb. Alt i alt er dette en fullt og holdent fornøyelig film, som i godt selskap ikke blir å kuppe oscar utdelingen, men som du likevel blir å hygge deg med. Jeg vil gi filmen en solid firer. Vel verdt kinobiletten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar