Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

fredag 5. november 2010

Dag!

Dag er en stor nysatsning på Tv2 som har fått enormt god mottakelse i det norske hjemmet. Hovedkarakteren spilles av Atle Antonsen og selv om det bare er kommet 6 episoder ute på WorldWideWeb så må jeg si at dette er en av de bedre norske humorseriene siden "Ut i vår hage 1 og 2".
Her kommer da en kort forklaring på hva serien går ut på:

Som dere sikkert har gjettet allerede heter hovedpersonen Dag. Han er en litt artig skrue som liker å være for seg selv samtidig som han nyter livets tilværelse med å beundre de største kunst, musikk og filmverkene som er å oppdrive nå til dags. Han jobber også som samlivsterapaut og her møter han enda merkelige skruer. Sekreteren hans er en reinspikka sadist og det er kanskje derfor hun i det hele tatt gidder å jobbe der. Dag er én venn som han snakker litt med, vedkommende er en skikkelig horebukk og klarer alltids å rote seg opp i trøbbel. En dag derimot så blir det hele litt snudd på hodet når han faktisk møter en interessant person på en blinddate som søstra hans setter han opp på.

Og ja han liker å ta valium, mye!


Det som gjør serien så bra er blant annet det at det ikke er de klisjefylte historiene som du får servert dag inn og dag ut på tv. Den har en litt mørkere undertone og man kan kanskje antyde en form for slappstick og svart humor i denne satsningen. Dessverre varer episodene litt kortere en de 45 minuttene man er vant til, men historien kompanserer så absolutt for tapet av dette. Bare etter fire episoder på lufta fant faktisk Tv2 ut at serien var så populær at de satte straks i gang med å filme sesong 2, når den kommer ut er derimot ukjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar