Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

onsdag 3. november 2010

Live by the Creed

Hei, tenkte dette skulle bli mitt første innlegg i denne bloggen.

Assassin´s Creed spillene er en serie jeg regner med at mange kjenner til. For de som ikke gjør det, her kommer en forklaring:

Det første spillet, "Assassin´s Creed" handler om en bartender som heter Desmond Miles. Han blir bortført av firmaet "Abstergo". Han får vite at forfedrene hans var snikmordere og at de ønsker å se hva slags minner han har fra forfedrene.

Desmond får vite at DNA-et hans inneholder minner fra forfedrene hans. De bruker en maskin som henter fram disse minnene, den heter Animus. Desmond tvinges til å oppleve de samme tingene som en av forfedrene hans, snikmorderen Altaír. Som Altaír får Desmond se hvordan snikmorderne kjempet mot Tempelridderne på 1200-tallet.

,


Til Desmonds forferdelse oppdager han at Tempelridderne ikke er oppløst som historien forteller oss, og at de har planer om å ta over verden. Han oppdager også at de oppererer under andre navn i dag, et av dem er Abstergo. Han skjønner også hvorfor de har kidnappet han. For å bruke minnene hans for å lokalisere "En bit av eden". De er sølvkuler som har evnen til å manipulere folks tankter, og gjøre dem til slaver. I all håpløsheten finner Desmond et snev av håp når Lucy (en av de som jobber i Abstergo) viser at hun er av snikmorderne og forteller at hun vil hjelpe han å rømme.

I "Assassin´s Creed II" rømmer Desmond med lucy til en hemmelig base. Der opplever han minnene til en annen av sine forfedre, Ezio. Han opplever hvordan Ezio ble en snikmorder for å bli en selv slik at han kan kjempe mot Abstergo. På slutten flykter Desmond og resten av snikmorderne fra Abstergo som har funnet dem.

For de som synes at jeg spoiler kan jeg fortelle at det er mye dere ikke vet, så ikke vær redd;)

Assasin´s Creed fikk blandende anmeldelser. Noen elsket det og mente at det var revlusjonerende, mens andre mente at oppdragene var for like, det var for mye repitisjon. Persolig mener jeg at "AC" er et godt spill, men oppdragene er for like, så det har vanskeligheter med å få deg til så spille mer.

Assassin´s Creed II derimot fikk kun ros. Repitisjonen var borte og handlingen var meget spennende. Antagelig et av 2009s beste spill. Det er flere måter å drepe og det er mye mer firhet enn i AC. Det er et meget godt kjøp.

18. november forstetter serien med "Assassin´s Creed Brotherhood". For første gang får et Assassin´s Creed spill multiplayer. Det blir meget spennende å se om Ubisoft klarer å presestere like bra selv om de kun har brukt et år på spillet.

Blir det hot eller en flopp?

Trailer til Assassin´s Creed Brotherhood:


Dersom noen ønsker en mer grundig anmeldelse av Assissin´s Creed 1 og 2 er det bare å si i fra...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar