Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

mandag 15. november 2010

Fra settet til The hangover 2.

En nyhet som har preget flere filmsider i dag er nyheten om at tidligere amerikanske president Bill Clinton går inn i en rolle i oppfølgeren til den kjente komedien "The hangover" (2009). Filmen regisert av Todd Phillips og handler om tre menn som befinner seg i en merkelig situasjon når de våkner etter et utdrikkninglag, ute av stand til å huske går dagen.
Bill Clinton spiller seg selv i oppfølgeren til kritikerfavoritten, og er han bare halvparten så god skuespiller som politiker blir dette å gå helt fint. Hangover 2 kom mye fram i nyhetene for noen måneder siden da action-skuespiller Mel Gibson (54) mistet rollen i filmen etter press fra besettningen. Skuespilleren har fått mye mediaoppmerksonhet etter sine antisemittiske og kjønnsdiskriminerende utsagn i senere tid, og det er antaglivis dette som begrunner presset. Filmen ventes å havne på storskjermen i vårmånedene 2011.
Kort og godt fra settet til The hangover 2. Peace...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar