Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

mandag 4. oktober 2010

Angel Beats!

Hva hadde du gjort om du befant deg i himmelen? Noe du sikkert ikke hadde gjort ville vært å gå berserk mot gud med å danne et kompany for å forlange et rettferdig liv og enda en sjanse til å leve livet som menneske.


Det gjorde ihvertfall gjengen i Angel Beats! Vi møter Otonashi som møter Yurippe i etterlivet som er leder for kompaniet. Kompaniet utfører veldig detaljerte planer mot engelen som de mener kan ha en forbindelse til gud, men det er ikke alltid like lett.

Angel Beats! er proppfull av action og spenning, og det er også en typisk anime som har i tillegg til dette klart å balansere mengden med drama og humor i samme slangen. En ganske kort anime som jeg tror ville hatt potensialet til å vare lenger så ble litt skuffet når det avsluttet etter bare 13 episoder.

Alt i alt er dette en anime som man ikke ser ferdig på en dag, fordi den er så fantastisk bra og unik at det ville vært en stor skam å gjøre dette. Hvis man er en som ser anime bør man heller ikke skamme ut sin stereotypi  med og ikke se Angel Beats!

Nå over til noe litt mindre seriøst: http://www.youtube.com/watch?v=kmO7IllLE3Q&feature=related

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar