Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

torsdag 14. oktober 2010

To Aru Majutsu No Index og en etterfølger?

Magi og vitenskap lever her i samme verden bare på hver sin side av den.
Espere og magikere lever side om side i denn verdenen altså. For å gjøre det klart med det samme så er espere del av forskningssiden. Serien lager sin helt egen, men også troverdige fysikk og kan mest sannsynelig ikke bli gjennomskuet av en person med lite kunnskap om slikt.Alikavell hender det at magikere kommer seg inn i delen for forskning og da skjer det ting som ikke skulle skjedd.



Index møter nemlig på vår helt som er en level 0 esper og det er tydeligvis starten på en veldig lang reise hvor de møter mange bizarre personer og vanskelige utfordringer.

Igjen så er dette en serie som har balansert komedie og spenning. Serien har en tendens til å følge små utstikkere som spriker fra den røde tråden som serien har, men heldigvis kommer den alltid tilbake til utgangspunktet og avslutter alle avstikkerne og hovedhistorien på en veldig bra måte.
http://www.animeseason.com/to-aru-majutsu-no-index/

Det nyeste innenfor dette universet er at de ga ut for en stund siden en annen serie som har samme setting men ikke samme histore. Det er To Aru Kagaku No Railgun. Denne egne serien med samme setting synes jeg faktisk var hakket bedre enn sin forrige kollega, fordi den hadde en helt rød trød uten avstikkere.
 http://www.animeseason.com/to-aru-kagaku-no-railgun/

Det som jeg egentlig ville fram til her var at det var kommet en sesong to som jeg kommer hvert øyeblikk til å begynne å se på fordi den første ga et så stort inntrykk at det rett og slett bare må følges opp.

http://www.animeseason.com/to-aru-majutsu-no-index-ii/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar