Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

torsdag 7. oktober 2010

Sayonara Zetsubou Sensei!!!

Nesten hele klassen til Mr. Itoshiki, hvertfall de aktuelle personene.
Ringo mogire beam!!

Hvis dette virker kjent for deg da er du virkelig en heldig person som har sett Zetsubo Sensei. Serien er på hele 3 sesonger i tillegg til en kort OVA som bare gjør serien større og bedre.

Den handler om en lærer og hans studenter som kommenterer på en satirende måte om aspekter ved vårt samfunn og her er det plenti å ta ifra så det blir aldri kjedelig. Hver av studentene, samt læreren har ekstreme personligheter som gjør slik at satiren blir utnyttet til det fulle.

Serien får deg til å gråte av latter for hvert delkappitel og nytt aspekt de tar for seg. Noen ganger kan serien finne på å hoppe tilbake til gamle temaer så det er lurt å huske hva de har tatt opp for at opplevelsen av utvidelsene skal være fullkomne.

Så hvis du starter å se serien vil du kanskje også skjønne hva jeg mener med ordet: Zetsuboushda!
Har selv nesten sett ferdig serien og har fått mye glede av den. Er du heldig nokk kan du ta med deg noen livsråd fra serien som faktisk er veldig fornuftige.



1 kommentar: