Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

mandag 25. oktober 2010

Cod Bo Bil?

Jaja, nå kan man jo ikke si at serien er dårlig og at den ikke har millioner av fanatikere etter seg, men dette blir kanskje for dumt. De har nemlig lansert et tilbehør til spillet av nye dimensjoner.



Ja tittelen på innlegget sier det helt klart og tydelig det er faktisk snakk om en stor svart bil til flere hundretusen dollar. Bilen blir da sluppet samtidig som spillet og det skal visstnokk være et begrenset utvalg så da var det bar å dra ned til din nærmeste og billigste bank og ta ut et digert lån.

Bilen skal være dekorert med noen elementer fra spillet, men det er også uvisst om hva som er innmaten i denne kjerra. Hvis noen noengang finner ut om det går an å spille Black Ops på en bra måte i denne doningen send meg en mail eller kommenter nedenunder. Uten førerkort blir det kanskje lit vits med en sånn i utgangspunktet. Er du en av de som virkelig går litt lengre for spillene du kjøper kan dette kanskje være noe for deg.

Bare 14 dager igjen pr anno :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar