Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

lørdag 16. oktober 2010

LoL!

Minikartet
Nei ikke "laugh out loud", men League of Legends!
Spillet er et gratisspill som kan lastes ned fra nettet, og er mer eller mindre en kopi av DoTA fra Warcraft III. Bortsett fra at de har laget egne helter items og slikt, men ellers er det veldig inspirert fra dette.
Siden dette er et gratis spill finnes det selvfølgelig betalings fordeler innenfor spillet, men dette betyr ikke at du må betale for å oppnå det samme som de, det tar bare litt lengre tid.



Hele konseptet går ut på at du spiller en 3vs3 eller en 5vs5 hvor du først velger en helt for så etterhvert å sloss i 2-3 forskjellige lanes mot andre helter, tårn og lignende. Du kjøper utstyr som passer til din helt og som vil hjelpe deg mest mulig med det du gjør. For å vinne må du klare å ta minimum en tårntrippel på en lane også en inhibitor, deretter 2 tårn som holder fiendenes siste bygg udødelig før du kan ødelegge den.

Spillet krever utrolig mye strategi, lagspill, taiming og ikke minst kløkt når du skal kjøpe våpen. Dette er ikke det mest krevende spillet og man klarer å kjøre dette lett på nesten hvilken som helst pc bare med lavere grafikk. Så liker du DoTA spillestilen er dette et spill for deg uansett om du har en god eller dårlig pc.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar