Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

tirsdag 12. oktober 2010

Co-op sentralt i nye Ratchet and Clank.


Utgivelsen av det nye Ratchet and Clank spillet "Ratchet and Clank all 4 one" er satt til høsten 2011 kan produsenten Insomniac informere om. Som det første av den kjente plattformspillserien som begynte i 2002 (med Ratchet and Clank(PS2)) inneholder dette en CO-op modus som tillater opp til 4 spillere å spille samtidig.

Du kan selvfølgelig spille som Lombaxen Ratchet og hans trofaste robot Clank. Og nå kan du også spille som den pompøse superhelten Captain Quark som har hatt gjentatte opptredner gjennom serien helt siden førstespillet, samt Doctor Nefarious; skurken fra tredjespillet (stemmer det). Her er ikke bare CO-op en mulighet men spillet er mer eller mindre bygget rundt dette konseptet og de fleste våpen og utstyr er utviklet heretter. Også introduserer spillet noe som kalles CO-op poeng viss nytte er litt uklart enda. Du spiller enten offline på samme maskin eller online over nettet men i begge tilfeller spiller du i et perspektiv som viser alle spillerene samtidig på skjermen, noe jeg personlig har sett lite til siden de første PS2 spillene. Vi får bare håpe spillet underholder like mye som sine forgjengere, selv om mye står i kontrast med tidligere utgivelser...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar