Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

onsdag 6. oktober 2010

Kateikyoushi Hitman Reborn!

Må med dyp sorg meddele at Kateikyo Hitman Reborn animen har satt sin strek for denne gang tross for at mangaen fortsetter videre.


Det var en serie som begynte litt useriøst, men som litt utpå episode 30 begynte plottet å balle seg opp fortere enn hva en normal person kunne registrere per sekund. Tsuna den helten og hovedpersonen med et så rent sinn som man kan finne i denne verden klarte å overkomme hvert et hinder mafiaverdenen hev på han, med hjelp fra Reborn selvsagt. Reborn var sendt fra den 9. generasjonens Vongola leder for å trene opp Tsunayoshi Sawada til å bli Vongola Decimo. Etterhvert som serien pågår møter Tsuna sterke og svake allierte med spesielle personligheter som tilslutt danner grunnlaget for den 10. generasjonen av Vongola familien.

Serien hadde god historie som virket planlagt helt fra begynnelsen som aldeles ikke virket tilfeldig i det hele tatt. Effektene de brukte og teknikkene ble kanskje litt klisje hvis man kunne latinsk, fordi de ga teknikkene helt vanlige navn bare på latin. Karakterene var bra lagd og de supplerte hverandre fullt ut, selv om man av og til fikk litt for mye av en karakter og ville fjerne vedkommende fra serien. Sjangrene vil vell være komedie, fantasy og aksjon. Selv om den hadde sjangeren school life gjaldt det bare hovedsakelig i starten. Når man ser på helheten kan man si med stor sikkerhet at dette er en fantastisk serie som bør bli sett av veldig mange, som nevnt bør man ha nokk utholdenhet i noen episoder, men det er definitivt verdt bryet. Får mest sannsynelig ikke sagt alt som er å si om denne serien for øyeblikket heller så resten får du finne ut selv.

Serien kom opp i 203 episoder og måtte Kateikyo Hitman Reborn hvile i fred på alle de tusen nettsidene den ble spredt og subbet til, selv om jeg ønsker at den ville fortsatt. For de som lurer på hvor man skal begynne i mangaen kan jeg si med god sikkerhet at det er i kapittel 282. Personlig blir jeg å følge serien helt til den opphører i eksistens. Da var det bare å begynne og lese mangaen eller starte en kanskje meningsløs bønn.

(Skal prøve å få til en bakgrunn for bloggen min til ære for denne serien)

La Vongola famiglia

Arcobaleno
 X-Burner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar