Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

søndag 31. oktober 2010

Team Fortress 2 Scream fortress event!

The Horseless Headless Horsmann!
Team Fortress 2 er et veldig bra multiplayer spill og de klarer og komme opp med nye tinge oftere enn de fleste andre spill produsenter, anmeldelsen av spillet får bli til en annen gang det ikke er Halloween.
Dette er da andre gangen TF2 gruppa lager et halloween event som bare varer i noen få dager. I fjor lanserte de en event bane med noen mulige oppnåelser knyttet til bannen i tillegg til noen hatter som var mulig å få tak i.



De har faktisk ikke gjort det veldig annerledes i år, men det faktum at de faktisk lager til et slikt event gjør slik at dette 2 år gamle spillet føles friskt og det er artig igjen og spille spillet. Banen i år heter Manor_Event og er ganske spesiell i tillegg til at den har det vanlige halloween antrekket på seg med gresskar og bomber i hver krik og krok. Det som er spesielt er det at det er et tredjeparts monster på banen som kommer helt tilfeldig og kapper hodene av både røde og blåe. The Horseless Headless Horsemann heter han og han vil du så absolutt ikke ha etter deg fordi da har du en sikker død i vente.




Det som får han til å gå etter personer er et litt tilfeldig system som ligner litt på sisten. Hvis du får den kan du gi den fra deg til en fiende ved å slå vedkommende med et nærkampvåpen, eller bare stikke av og gjemme deg en plass langt borte. De lanserte også nye hatter som er mulig å få kjøpt i Mann-store eller så kan du bygge den selv med ufattelige 4 raffinerte metaller og 1 forhekset metall. En annen ting som er blitt mulig å bygge ved dette eventet er øksa til denne Horseless Headless Horsemann hvor du da må bruke 1 forhekset metall 1 skullcutter og 2 raffinerte metaller.



I tillegg til alt dette ga de også ut 4 oppnåelser som sist og den første er å drepe Horseless Headless Horsemann slik at du da får en ny hatt som er The Horseless Headless Horsemann hode. Den andre er å drepe Horseless Headless Horsemann med nærkampvåpen for så å få det skjeldne forheksede metalle(Kan bare fåes en gang.) Den tredje er å samle en pakke som kommer tilfeldig rundt om på banen. Den siste er å samle alle de 9 maskene du får i pakke som kommer rundt om kring på banen for så og fusjonere de til en maske av Saxton Hale!

Dette er alt som er å si om eventet, synd det om ikke lenge er over, men vi håper selfølgelig på noe lignende til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar