Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

torsdag 21. oktober 2010

Red Alert 3 og Uprising!

Det er nå blitt en stund siden denne selsvstendige ekspansjonen til Red Alert 3 kom ut og enda lenger siden Red Alert 3 kom ut. Spillserien er kjent for sine topp aktører som spiller commandantene i spillet og dette blir da ikke et unntak her heller. Begge spillene inneholder sci-fi teknologi som da ikke finnes i realiteten som gjør gameplayet veldig bra og litt annerledes, samtidig som det er ganske aktuelt, fordi vi befinner oss egentlig i vår tidsperiode. Bare for å nevne det så er det en typisk RTS hvor du samler inn ressurser og lignende og bygger ting for å få lov til å trene eller konstruere noe videre.



Red Alert 3:


Litt Sovjet og Allierte

Spillet bygger da videre på de tidligere spille, altså Red Alert 2 og 1. Siden det er hele 10 års mellomrom mellom 2'a og 3'a kan man da se store forbedninger innenfor grafikken og variasjonen i spillet. Du får da servert omtrent 9 oppdrag på kampanjen til hver av de 3 faksjonene og det som er enda artigere er det at man har muligheten til å spille med en venn på oppdragene i Co-op modus som gjør det hele mye mye mer artig og interessant. Versus modusen er ikke så veldig mye å si om, det er rett og slett bare versus. Du har LAN muligheter om dette skulle være aktuelt for deg, men det de fleste holder seg til må være online delen med egendefinerte baner eller liga spilling. I liga spillingen kan du spille 1vs1 eller 2vs2 med en venn eller med et tilfeldig oppsatt lag.
Spillet kan kjøpes veldig billig hvis man er en fan av serien, eller du har gått glipp av det, hvis minnet fortsatt fungerer skal det koste under 100 kr.



Red Alert 3 Uprising:


Flying fortress!

Som nevnt er den selvstendig, det vil si at man ikke trenger Red Alert 3 for å kunne kjøre spillet som enkelte andre spill trenger. Spillet er i all hovedsak et supplement til enspiller delen og vi får tildelt nye spennende kampanjer som bygger videre på historien til Red Alert 3. De har også lagt til en del som blir kalt for Commanders Challange hvor du gjennomfører oppdrag på bestemte tidspunkter og når du vinner får du en bestemt teknologi til en av de 3 nasjonene. De har selvfølgelig ikke fjernet versus spillerdelen, men du har ikke mulighet for å linke opp over nettet og spille mot andre spillere. Så på dette området er spillet ganske begrenset. En av grunnene til at de har fjernet online delen kan være fordi de la til ganske ubalanserte nye tropper til hver faksjon.
Uprising er altså verdt dine ca 125 kroner om du liker å spille solo og liker Red Alert 3 serien som meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar