Velkommen!

Hei og velkommen til min blogg om anime, spill, data, film og teknologi eller andre slike relaterte ting.

Alt skal være på norsk!

Hvis noen synes det er saker angående temaene som bør bli tatt opp er det bare å legge meg til på Skype eller Steam. (Tshakko)

Ha en fin stund!



Helligdager!

  • 31 desember (Nyttår)
  • 28 november (Leslie Nielsen)
  • 24 desember (Jul)
  • 17 mai (Nasjonaldag)
  • 14 februar (Valentine)
  • 1 april (Luredagen)

Populære innlegg!

tirsdag 21. desember 2010

CoDs tradisjoner!

Man trenger ikke ha stor innsikt i hvordan Call of Duty serien opererer. Like forutsigbare som de alltid er har de altså tenkt å lansere en banepakke til Black Ops. Forundrer meg ikke om det også kommer flere enn bare denne ene.

Her er detaljene:

mandag 20. desember 2010

Netpaddene kommer!

Etter iPads storsatning på hybrider mellom datamaskiner og smart-telefoner har en rekke andre produkter kommet på markedet. Hvis ryktene er sanne vil vi få flere tabletter fra ulike produsenter i løpet av 2011, men den som kommer før alle disse er en variant fra Notion Ink som de har kalt Adam.


Muskontroller?

Det vil være ordet som beskriver denne gjenstanden godt. Endelig er jeg tilbake igjen etter en litt hektisk tid.

tirsdag 14. desember 2010

Tom periode...

Det har nå vært en tid med stor stillhet noe som er en effekt av at det snart er jul i tillegg til at det bare er under 1 uke igjen av skolen. Dermed får man det kjempetravelt og jeg regner med det blir stille i en ukes tid fremmover.
Forhåpentligvis kommer det kanskje ett eller annet innlegg av og til hvis tiden strekker til.

Tshakko.

fredag 10. desember 2010

Tytania!

I likhet med en del andre serier bygger Tytania også på ideen om at en rebelsk gruppe skal overvinne en stormakt som styrer verdenen med et jerngrep. Bare at her er det mye mer massivt en hva man opplever andre steder. Kanskje det til tider blir altfor massivt. Alt i denne serien er veldig stort i forhold til hva vi får se.

torsdag 9. desember 2010

Secret Weapons!(BO)

Fra en video som snart kommer.
Da hadde man nådd 4. prestige i Black Ops og i løpet av denne perioden har jeg fått testet de "hemmelige" våpnene egentlig er de ikke så hemmelige, men de er ufattelig bra å bruke. Siden du faktisk må kjøpe alle våpenene i en kategori for å låse dem opp. Dette klarte jeg heldigvis å samle opp nokk penger til og dette er resultatet:

onsdag 8. desember 2010

Valkyre Profile: Covenant of the Plume!!!

Denne gangen skal jeg klare å unngå samme felle som jeg falt i mitt forrige innlegg, men nå er det tid for litt RPG anmelding. Spillet er Valkyre Profile: Covenant of the Plume til DS. Veldig bra spill som jeg bestemte meg en vakker sommerdag for å være våken hele natten for å gjøre ferdig.

tirsdag 7. desember 2010

Code Geass!!!

(Beklager til de som opplevde bildefeilen som jeg ikke var oppmerksom på, ikke pent i det hele tatt... problemet skal være fikset nå 23:03)
Her tar jeg for meg kanskje den mest episke animen som noen gang er blitt produsert igjennom historien. Code Geass: Lelouch of the Rebellion og R2 versjonen som da er sesong 2. Dette er en anime som man så absolutt må se og den er ikke til å komme utenom hvis du liker spennings sjangeren.


mandag 6. desember 2010

SUPER MARIO ALL-STARS!

SNES versjonen^^
Ja de gjør det nå igjen, Mario feirer sitt 25 års jubileum. Med anledningen har Nintendo lansert en rød Wii for de som da skulle være interessert. De har også relansert Super Mario All Stars igjen. Dette er altså ikke første gangen de har gjort dette. Så her kommer det en liten anmeldelse av disse 3 mer eller mindre praktfulle spillene og selvfølgelig litt info om dem.

søndag 5. desember 2010

B Gata H Kei!!!

Dette var altså animen jeg dedikerte mine spise og spillepauser til å se på mens jeg var på lanet.
Det var en tid vel brukt og gjorde lanet mye bedre en hva det allerede var. Kanskje kan du neste gang du drar på lan se denne serien.

lørdag 4. desember 2010

Join the Brotherhood


Jeg har nettopp spilt meg gjennom "Assassins Creed: Brotherhood". Det har tatt lenger tid enn det jeg skulle ønske, men med tanke på hvilken opplevelse det har vært gjør det ikke noe.

fredag 3. desember 2010

Harry Potter og Dødstalismanene del 1.


Vi drar på camping med Harry Potter og gjengen i det som antagligvis er høstens, og kanskje årets mest etterlengtede film. Harry Potter and the Deathly Hallows part 1, kom ut 19 november, og jeg har endelig fått meg til å gå og se den. Filmen er den syvende i en saga på åtte filmer, herav de to siste er basert på samme bok.

torsdag 2. desember 2010

Burn Notice!

"In Vietnam I was killingmachine, back in USA I am freelancer."
Setningen over beskriver ganske godt hvordan helten eller kanskje antagonisten vår Mike er.
Her kommer da en liten oppsummering og kanskje en anmeldelse om du vil kalle det det:

onsdag 1. desember 2010

iPad?

Star wars effekt ;D
Det er nå veldig lenge siden denne mystiske tabletten ble lansert i USA og bare en dag siden den kom hit til Norge. Hva gjør denne iPaden så bra og er Galaxy Tab et bedre valg å ta når man skal velge mellom dem.

tirsdag 30. november 2010

Excel Saga!

Excel Saga er en kanskje litt utypisk og noe original anime som traff meg mitt i hjertet den gang jeg så den. Nå skal jeg da komme med en liten anmeldelse av denne artige serien. Det er nå en stund siden jeg har sett den, men jeg husker den like godt som da jeg så den for nærmere 4-5 år siden.

mandag 29. november 2010

Requiescat in pace...

Det er latinsk og betyr hvil i fred og det er nettopp det en av de få skuespillerene jeg har lært meg navnet på skal gjøre. Leslie Nielson døde søndag 28 november 2010.

søndag 28. november 2010

Bjørny LAN 01!

Da har man vært på det såkalte Bjørny LAN i hele helgen og spilt spill, med kjente og kanskje litt mindre kjente. Lanet holdt sted på Tvibit og var en lukket affære med mindre man var blitt invitert. Det er muligens ventet Bjørny LAN 02 i januar 2011, hvertfall før T-LAN.
Lanet fokuserte hovedsakelig på Black Ops og League of Legends, men andre spill var selvfølgelig lov til å spille.

(Takk til Tvibit og arrangørene!)

Er du interessert i å lese en brief resume av det som skjedde er det bare å lese videre:

tirsdag 23. november 2010

Dead Fantasy!!!

Final Fantasy og Dead or Alive var to gode spillserier som har klart å skaffe seg mange fans. Dette klarte de med å lage spektakulære spill som alltid var underholdende på forskjellige måter.

Rundt tall igjen!

Det stemmer, denne bloggen som ikke har vært oppe i mer en 2 måneder har nådd sitt andre hele tall.
Tallet vi har nådd er 2000 visitter i løpet av denne tidsperioden.

mandag 22. november 2010

Dette kan fort bli dyrt!

Ny teknologi betyr at mer penger må inn i kassa før det lønner seg.
Dette er altså tilfellet med den 3DS'en som blir lansert i slutten av mars 2011.

søndag 21. november 2010

Battlefield Bad Company 2!

Du skal lete lenge etter ett mer "BAD" selskap.
Ja, Battlefield serien har bare vokst og vokst siden den dagen det første spillet så lyset og man merker på Bad Company 2 at Dice vet hva de driver med. Selv har jeg ikke spilt alle Battlefield spillene, men jeg har mer eller mindre vært borti dem. Bare for å nevne det vil jeg rette lyset her og nå på flerspiller delen siden det som regel er dette forbrukerne vil spille mest.

lørdag 20. november 2010

Plagsom katastrofefilm.

2012 folkens. Roland Emerich siste katastrofefilm kom ut for ganske nøyaktig et år siden, og var før utgivelsen meget "hyped up"... Og det helt ufortjent! Emmerich er kjent for sine katastrofefilmer, som independence day (1996), som var helt tålelig, the day after tomorrow (2004), som var noe dårligere, og 2012 som var noe sabla tull!

torsdag 18. november 2010

ACB er endelig her!

 Nå har Assassin´s Creed Brotherhodd nådd butikkene.

Youtubespill!

Ikke bare videoer her lenger!
Nå tenker sikkert du at det ikke finnes spill på youtube.com bare videoer og klipp fra teite fjortiser som enten knueser ballene sine med skateboarding eller sminker seg fra de er 10 år gamle. I dag gjorde jeg den størst oppdagelsen(not) og fant et spill som ligger skjult inne på absolutt alle youtubevideoene.

mandag 15. november 2010

Fra settet til The hangover 2.

En nyhet som har preget flere filmsider i dag er nyheten om at tidligere amerikanske president Bill Clinton går inn i en rolle i oppfølgeren til den kjente komedien "The hangover" (2009). Filmen regisert av Todd Phillips og handler om tre menn som befinner seg i en merkelig situasjon når de våkner etter et utdrikkninglag, ute av stand til å huske går dagen.

søndag 14. november 2010

Call of duty Black Ops!!!!

Nå har jeg fått prøvd den nye kreasjonene fra Treyarch i nesten 24 timer totalt og man kommer ikke innom dette spillet uten å si at det er ufattelig bra. Her kommer det altså en anmeldelse av flerspiller delen siden jeg som godt har rundet den 1 og en halv gang. Er faktisk blitt level 30 i 1. prestige på ganske kort tid, men her kommer det:

lørdag 13. november 2010

The other guys

Ventet egentlig å skrive en anmeldelse av "Trolljegeren" men den er tydeligvis selv etter to uker på storskjermen, såpass populær at alle setene er utsolgt. Men "The other guys" må i grunnen sies å være et fint innbyttet. Denne komedien av Adam McKay kom ut i Norge den 8. oktober.

fredag 12. november 2010

25 grunner til å date en "gamer"!

Dette er ikke noe jeg har laget selv, men følte at det burde komme frem her.

Merk: den er på engelsk!

torsdag 11. november 2010

Nvidia 5XX!

Like etter at Nvidia 4XX serien kom tenkte jeg: "faen burde venta litt med å kjøpe et skjermkort!" Det tenker jeg ikke nå lenger, hehehe!

tirsdag 9. november 2010

Gratulere med dagen!

Da var man tilbake etter en litt lengre periode med sykdom, beklager at det ikke er kommet innlegg på en stund men slik ble det altså. Uansett i dag ble Black Ops lansert og de aller ivrigste drog til nattåpne butikker for å kjøpe spillet allerede 00.00 eventuelt nedlastet det.

lørdag 6. november 2010

Pinters top 20 beste film lydspor.

God filmmusikk betyr i grunnen mye innad de fleste sjangre. Et noe omfattende prosjekt ledet til denne listen over de 20 beste lydsporene, rangert etter ”awesomenes”. Lista går som følger:

fredag 5. november 2010

"Dra til helvete!"

"Dra til helvete" er et uttrykk de fleste av oss kjenner, men nå kan du faktisk gjøre det. I spillet "Dante´s Inferno".

Dag!

Dag er en stor nysatsning på Tv2 som har fått enormt god mottakelse i det norske hjemmet. Hovedkarakteren spilles av Atle Antonsen og selv om det bare er kommet 6 episoder ute på WorldWideWeb så må jeg si at dette er en av de bedre norske humorseriene siden "Ut i vår hage 1 og 2".
Her kommer da en kort forklaring på hva serien går ut på:

torsdag 4. november 2010

Sly kommer til PS3!

Jepp du hørte riktig. Samtlige de tre PS2 spill klassikerne (2002-2005) kommer som til PS3 den 9. november i følge Sony. Spillserien, produsert av Sucker Punch (Bl.a kjent for infamous) består av Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2, band of thieves, og Sly 3, honor among thieves. Spillet dreier seg hovedsaklig om den slue vaskebjørnen Sly Cooper, og hans to kompanjonger, den smarte

onsdag 3. november 2010

Live by the Creed

Hei, tenkte dette skulle bli mitt første innlegg i denne bloggen.

Assassin´s Creed spillene er en serie jeg regner med at mange kjenner til. For de som ikke gjør det, her kommer en forklaring:

Bo - Launch trailer!

Det er ikke lenge nå til det største spillet dette året blir sluppet løs på markedet. Pirater har tydeligvis klart å knekke Xbox versjonen og det har kommet ut uttallige avslørere av spillet. Noen burde man kanskje se og andre ikke, fordi de kan være for avslørende.

tirsdag 2. november 2010

Kinect?

Nå er det bare en uke igjen til dagen bare så det er sagt. Men nå over til Kinect som blir lansert her i landet en dag etter Black Ops (suckers!). Navnet ser ut til å komme fra ordet for bevegelsesenergi nemlig kinetiskenergi. Så vidt jeg har forstått det er det en litt bedre versjon av Wii'en sin dings  bare uten stikkene, noe som jeg synes er ganske trist at de våger og kaste de klassiske kontrollene i tillegg til å kopiere Wii.

mandag 1. november 2010

MAX!

MAX leser du og tenker: "Hva er no dette? Et slags nytt spill?" Nei det er det ikke, det er faktisk TVNorges nye tvkanal som skal inneholde plenti av ting for oss menn. Denne kanalen skal være en motvekt for kvinnekanalen de lanserte en tid tilbake(FEM altså). Bare for å nevne det har den premiere i dag (1.11.2010) og det ventes en god porsjon mannefilmer og manneserier, med aksjon, humor og spenning.

søndag 31. oktober 2010

Team Fortress 2 Scream fortress event!

The Horseless Headless Horsmann!
Team Fortress 2 er et veldig bra multiplayer spill og de klarer og komme opp med nye tinge oftere enn de fleste andre spill produsenter, anmeldelsen av spillet får bli til en annen gang det ikke er Halloween.
Dette er da andre gangen TF2 gruppa lager et halloween event som bare varer i noen få dager. I fjor lanserte de en event bane med noen mulige oppnåelser knyttet til bannen i tillegg til noen hatter som var mulig å få tak i.

lørdag 30. oktober 2010

Il buono, il brutto, il cattivo

Bedre kjent som The good, the bad and the ugly, er ukas film. Den legendariske spaghetti western fra 1966 av Sergio Leone, står som Clint Eastwoods store gjennombrudd i filmindustrien, og kanskje den mest kjente western noe sinne laget (og etter min mening den beste). Den tredje i en saga av filmer som har vunnet stor status blant western filmer.

Vi i sørstatene av Amerika i midten av 1800 tallet. Vi følger tre revolvermenns historie sett med den Amerikanske borgerkrigen i bakgrunnen. Blondie (The good (Clint Eastwood)) og Tuco (The ugly (Eli Wallash)) driver sin egen lille bransje med at Blondie leverer inn Tuco som er ettersøkt for flere kriminelle handlinger, for dusør, for og så redde ham fra galgen. Blondie avblåser samarbeidet og forlater han i ørkenen med hendene bundet. De møtes så igjen, og denne gangen blir Blondie fanget og fraktet til samme ørkenen, uten vann. Når Blondie er

fredag 29. oktober 2010

1000!

Nå kan jeg med stor glede for meg og min medforfatter si at denne bloggen faktisk har klart å få 1000 visitter på under 1 måned. Hadde aldri foventet at noe slikt skulle skje og dette er nesten hinsides. For å feire skal vi fortsette med å skrive innlegg om de aktuelle temaene.

torsdag 28. oktober 2010

Zeitgeist Addendum!

Naivitet må det bli slutt med.
I dag er det OD-dagen, det betyr at man burde fylle hodet med litt samfunnskunnskap eller støtte de som ikke har det så rettferdig og bra som oss. Tilfellet mitt ble da å få litt kunnskap og da snublet jeg over denne filmen, eller rettere sagt noen trykte den i trynet på meg. Uheldigvis kan jeg ikke si altfor mye om filmen før jeg avslører alt så skal prøve å ta ting i korthet.

onsdag 27. oktober 2010

The orphanage


Tenkte bare jeg skulle slenge inn en anmeldelse av ukens helgefilm.
Joa, blir en ny grøsser.

The orphanage (El orfanato) er en spansk film produsert i 2007 og regisert av Guillermo del Toro, som har laget flere storfilmer i det siste, blant annet Pan's Labyrinth (El laberinto del fauno), Hellboy 1 og 2, og var aktuell som regisør for Hobitten filmatiseringen i samarbeid med Peter Jackson. Filmen har vunnet flere priser blant annet Critics choice award for beste utenlandske film i 2008.

tirsdag 26. oktober 2010

Old school Sonic!

Ja, endelig har Sega og de som utvikler Sonic skjønt det. Disse nye fancy utgavene av spillet som  inneholder tennisrekkerter og mye annet tøv holder ikke mål, Sega har faktisk gått tilbake til den klassiske 2D varianten av spillet som var å finne i hvertfall så tidlig som på Sega Mega Drive. For de av dere som ikke vet det er det en konsoll.

mandag 25. oktober 2010

Cod Bo Bil?

Jaja, nå kan man jo ikke si at serien er dårlig og at den ikke har millioner av fanatikere etter seg, men dette blir kanskje for dumt. De har nemlig lansert et tilbehør til spillet av nye dimensjoner.

søndag 24. oktober 2010

Professor Layton Vs Gyakuten Saiban!

Dette kommer kanskje litt sent, men spill utvikleren Level-5 har kommet med en annonsering.
Nemlig at de lager et spill til 3DS som skal inneholde både Professor Layton og Phoenix Wright.
Selv ble jeg overrasket og glad siden dette bare øker grunnene til å kjøpe 3DS når den kommer i slutten av første kvartal 2011.

torsdag 21. oktober 2010

Red Alert 3 og Uprising!

Det er nå blitt en stund siden denne selsvstendige ekspansjonen til Red Alert 3 kom ut og enda lenger siden Red Alert 3 kom ut. Spillserien er kjent for sine topp aktører som spiller commandantene i spillet og dette blir da ikke et unntak her heller. Begge spillene inneholder sci-fi teknologi som da ikke finnes i realiteten som gjør gameplayet veldig bra og litt annerledes, samtidig som det er ganske aktuelt, fordi vi befinner oss egentlig i vår tidsperiode. Bare for å nevne det så er det en typisk RTS hvor du samler inn ressurser og lignende og bygger ting for å få lov til å trene eller konstruere noe videre.

onsdag 20. oktober 2010

Heroes of Might and Magic 3

Endelig har jeg klart å få tak i dette mesterverket av et spill på lovlig vis, fra www.gog.com. Det er ikke poenget. Poenget er faktisk det at dette er et fantastisk spill som er min favoritt blant alle de 5 spillene som er gitt ut.
Spillet kommer med to ekspansjoner og hvis man kjøper den komplette utgaven får man da altså alt sammen med på kjøpet. Spillet er fra 1999 om jeg ikke tar feil, men det gjør det ikke dårligere på noen måter.

tirsdag 19. oktober 2010

AMD 6XXX Serien!

Som dere sikkert har fått med dere så har skjermkortserien ATI Radoen skiftet navn til AMD Radeon. Grunner jeg ikke gidder å forklare. Uansett så har AMD nå lansert den neste serien for skjermkort nemlig 6XXX serien.
Kortene skal være i salg før jul så de med bunnløse lommer og som er grafikk avhengige kan se frem til en krystalklar og smooth jul.

mandag 18. oktober 2010

Modern Warfare 2

Det er vel kanskje ikke så moderne lenger, med tanke på at det er ca under 3 uker igjen før neste spill i serien lanseres, men det må bli tatt opp en gang uansett. Jeg bare bemerker at jeg strengt tatt bare vil relatere alt jeg sier til dataversjonen.

søndag 17. oktober 2010

Starcraft 2: Wings Of Liberty

1337!
Endelig, jeg klarte Wings of Liberty kampanjen. Det tok sin tid og jeg vet jeg var i vel trege laget med å kjøpe spillet, men uansett så kom jeg meg igjennom.

lørdag 16. oktober 2010

Videosiden er på plass!

Har nå lagt til en ny side hvor det kommer til å være videoer fra animer, spill og trailere til eventuelt filmer og spill. Hvis du synes film arkivet blir litt for stort er det bare som regel å trykke Ctrl+f så får du opp et søkefelt.
Jeg vil ikke legge in spoilere fordi det vil bare ødelegge hele moroa med morsomme klipp.

Fritt vilt 3 skuffer

Var i går og så den siste filmen i grøsser triologien Fritt vilt som har oppnådd høy status blant norske filmer. For de to første er dette på ingen måte helt ufortjent eller. Treern står på en annen side ikke fullt så sterkt...

LoL!

Minikartet
Nei ikke "laugh out loud", men League of Legends!
Spillet er et gratisspill som kan lastes ned fra nettet, og er mer eller mindre en kopi av DoTA fra Warcraft III. Bortsett fra at de har laget egne helter items og slikt, men ellers er det veldig inspirert fra dette.
Siden dette er et gratis spill finnes det selvfølgelig betalings fordeler innenfor spillet, men dette betyr ikke at du må betale for å oppnå det samme som de, det tar bare litt lengre tid.

torsdag 14. oktober 2010

To Aru Majutsu No Index og en etterfølger?

Magi og vitenskap lever her i samme verden bare på hver sin side av den.
Espere og magikere lever side om side i denn verdenen altså. For å gjøre det klart med det samme så er espere del av forskningssiden. Serien lager sin helt egen, men også troverdige fysikk og kan mest sannsynelig ikke bli gjennomskuet av en person med lite kunnskap om slikt.Alikavell hender det at magikere kommer seg inn i delen for forskning og da skjer det ting som ikke skulle skjedd.

onsdag 13. oktober 2010

Utgivelsen av Gran Turismo 5 er utsatt.

Sony gikk i dag ut via det offisielle PlayStation nettsteder Playstation.blog.us og informerte om at det siste spillet i den kjente bilspillserien Gran Turismo, Gran Turismo 5, viss utgivelse var forventet den andre november(US), nok en gang utsatt.

Hold it!

Det er et av sitatene du kommer til å si når du er ferdig med disse spillene.

Ja jeg snakker
om Ace Attorney. Spillserien har klart å produsere hele 5 spill hvor 3 av disse er en trilogi med historie som henger tett sammen, men det betyr ikke at du må ha spilt de tidligere spillene for å nyte de senere. En av dem er en spinoff serie som heter Apollo Justice, og et annet som heter Miles Edgeworth Investigations.

tirsdag 12. oktober 2010

Co-op sentralt i nye Ratchet and Clank.


Utgivelsen av det nye Ratchet and Clank spillet "Ratchet and Clank all 4 one" er satt til høsten 2011 kan produsenten Insomniac informere om. Som det første av den kjente plattformspillserien som begynte i 2002 (med Ratchet and Clank(PS2)) inneholder dette en CO-op modus som tillater opp til 4 spillere å spille samtidig.

Because you do not exist...

Fritt for å være han som dytter!
Slik lyder et sitat fra den nyeste traileren fra Call of Duty Black ops. Her får man en grei oversikt over hva som kommer til å skje i enspillerdelen.

mandag 11. oktober 2010

Sora no Otoshimono...

Forsåvidt den mest normale personen i serien.. jaja..
Jeg trodde ikke min egne øyne da jeg så at det ville komme en andre sesong av Sora no Otoshimono. Det viste seg faktisk at serien ble så godt mottat i Japan at de bestemte seg for å lage hele mangaen til en anime. Dette betyr mine damer og herrer at vi får en tredje sesong på nakken litt etter Sora no Otoshimono Forte.

søndag 10. oktober 2010

Seikimatsu Occult Gakuin!!

Hva er nå dette?
Hvis du noen gang har lurt på hvordan en skole som har det okkulte som hovedlinje kunne vært så bør du ta en titt.

fredag 8. oktober 2010

(Trommevirvel)

Kan med stor entusiasme meddele at jeg har fått med meg enda en skribent til denne bloggen om spill.
Vedkommende skal i all hovedsak utfylle mine mangler med å skrive om Playstation 3 spill og eller nyheter fra konsollen. Siden jeg ikke har Ps3 selv :)

Håper dere setter pris på supplementet!

torsdag 7. oktober 2010

3DualScreen!

Eller ofte omtalt som 3DS, oppfølgeren til DS, DSlite og DSXL. Selv om det ikke tyder på at 3DS skal ha like stor skjerm som på XL versjonen.

Sayonara Zetsubou Sensei!!!

Nesten hele klassen til Mr. Itoshiki, hvertfall de aktuelle personene.
Ringo mogire beam!!

Hvis dette virker kjent for deg da er du virkelig en heldig person som har sett Zetsubo Sensei. Serien er på hele 3 sesonger i tillegg til en kort OVA som bare gjør serien større og bedre.

onsdag 6. oktober 2010

Kateikyoushi Hitman Reborn!

Må med dyp sorg meddele at Kateikyo Hitman Reborn animen har satt sin strek for denne gang tross for at mangaen fortsetter videre.

Sora no Otoshimono Forte!?!?

Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje, nemlig at jeg måtte skrive om sesong 2 av Sora no Otoshimono. Oppriktig talt fikk jeg nesten nettopp høre om denne utgivelsen og ble ganske sjokkert.

tirsdag 5. oktober 2010

Black Ops 3D?

Mens man nå er i farten skal jeg nevne at det er kommet noen nyheter om det kommende Call of Duty spillet.
Ja, det sies at det skal få 3D støtte. På alle plattformer faktisk, Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Good Old Games!

Dette er en tribute til en nettbutikk som lar deg laste ned gamle spill til en fair pris. Her finner du mest sannsynelig dine gamle favoritter og noen spill som faktisk er helt gratis.

mandag 4. oktober 2010

Angel Beats!

Hva hadde du gjort om du befant deg i himmelen? Noe du sikkert ikke hadde gjort ville vært å gå berserk mot gud med å danne et kompany for å forlange et rettferdig liv og enda en sjanse til å leve livet som menneske.

Minecraft!!

Tid for å snakke litt om tidenes lekekassespill.
Nå forventer dere sikkert at jeg roser dette spillet opp i skyene, men det gjør jeg ei!

søndag 3. oktober 2010

Fate-Stay Night

Ingenting fungerte bedre enn å avslutte denne fantastiske serien med sjokoladepudding, kake og brus. Tok innspurten selv med 4 episoder på en gang!

Venter og venter...

Nå har jeg ventet veldig lenge på Treyarch, synes nå jeg.
Black Ops er per anno omtrent 35 dager unna fra lansering og de har lagt ut video etter video med fristende materiale hvor de avslører nye og kanskje revolusjonerende funksjoner med spillet.

Sora no Otoshimono!

Hei Hei!

Nå har jeg sett ferdig denne animen som jeg ble anbefalt av en venn. Sora no Otoshimono. Det var en bra anime med mye humor og historien var relativt grei, ikke det at den hadde trengt det.

lørdag 2. oktober 2010

Seitokai Yakuindomo!

Har nå sett ganske langt på serien og må si at jeg er positivt overrasket. Den er underholdende hele tiden, men kan bli litt slitsomt med "koffert" humoren som de spiller nesten konstant på.
Mengden "koffert" blir ikke mindre jo lengre man kommer ut i serien, den derimot bare øker og øker!